سایت ماهیگیری و ماهی شناسی

اخرین مطالب ارسال شده در انجمن

سایت ماهیگیری و ماهی شناسی

جستجو در سایت
کانال ما را در تلگرام دنبال کنید
2
--
3
5 نفر

✳️ یک طعمه پاشی موثر ✳️

سلام دوستان 
اهمیت طعمه پاشی میدانی برای جذب کپور بر هیچکس پوشیده نیست و ماهیگیران مختلف ، ترکیبات متعددی برای طعمه پاشی را بکار میگیرند. 
در این نوشتار قصد دارم تا ترکیبی را به دوستان معرفی کنم  که بار ها در برنامه های مختلف  استفاده کرده و جواب گرفته ام .

✳️ مواد لازم برای یک وعده طعمه پاشی :

⭕️ جو ترجیحا پوست کنده 2 کیلوگرم 
⭕️ شاهدانه خام درشت 1 کیلوگرم 
⭕️ سویا فراوری شده 0.5 کیلوگرم 
⭕️ شکر 0.5 کیلوگرم
⭕️ رازیانه پودر شده 100 گرم 
⭕️ فلفل قرمز 100 گرم 

مراحل زیر را به ترتیب در پیش میگیریم: 
✅ ظرفی با قابلیت گنجایش مواد فوق را تهیه کرده و شاهدانه را داخل ان ریخته و با افزودن مقداری اب شروع به جوشاندن میکنیم.  جوشاندن را تا زمان بیرون زدن کامل  سفیدی داخل شاهدانه ها ادامه میدهیم.  
✅ جو پوست کنده را به ظرف اضافه کرده و با افزودن اب به میزان لازم کار جوشاندن را تا کمی نرم شدن جو ادامه میدهیم 
✅ شکر را اضافه کرده و جوشاندن را به مدت حدود 2 دقیقه ادامه داده و سپس متوقف میکنیم 
✅ صبر میکنیم تا ترکیب حاصله کمی خنک شود و سپس با افزودن سویا و پودر رازیانه و فلفل قرمز و مخلوط کردن کامل ،ترکیب حاصله را داخل ظرف مناسب ریخته و با رطوبت مناسب به دور از نور مستقیم خورشید به مدت دو الی سه روز نگهداری میکنیم 
✅ ترکیب اماده استفاده میباشد 
✅ درصورت صلاحدید امکان افزودن ذرت شیرین به این ترکیب وجود دارد 
❇️❇️ ویژگی مهم این ترکیب بسیار ساده ، امکان به کار گیری به همراه طعمه اصلی با انواع بو ها میباشد 

✅✅ ماهی صید شده را با جوانمردی تمام به زیستگاهش باز گردانیم 

به امید موفقیت 
بهزاد فتحی 

1
--
0
1 نفر

طرز تهیه طعمه با طعم توت فرنگی برای کپور

مواد لازم

یک فنجان آرد (لیوان)

دوفنجان پودر ذرت (لیوان)

یک قاشق غذا خوری وانیل

دوقاشق غذا خوری شکر

پودر ژلاتین توت فرنگی

آب به مقدار کافی

یک فنجان آرد را با آب بجوشانید هنگامی که آب جوشید یک قاشق غذا خوری وانیل به آب اضافه کنید ودوقاشق غذا خوری شکر هم به آن اضافه کنید در این هنگام یک بسته ژلاتین توت فرنگی به آن اضاف کنید وقتی آب به اندازه کافی جوشید پودر ذرت ها را در آن بریزید همزمان که مواد را باهم مخلوط کردیم به مدت دو دقیقه با حرارت ملایم با استفاده از در پوش وبعد از دو دقیقه از روی آتش بردارید مواد مخلوط شده را بروی آلمنیوم بریزید (آلمنیوم به شکل استوانه) و بعد آلمنیوم را در اندازه های دلخوا گره بزنید(برای جدا شدن طعمه از هم) تا به شکل گلوله در بیاید هنگامی که این کار را کردید به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید اما دقت کنید جای بزارید که یخ نبندد

این طعمه ها هرچه ریز تر باشند بهتر است برای صید کپور طعمه های ساخته شده را هم می توانید با استفاده از ریسه جوشانده استفاده کنید و هم می توانید به صورت ساده به سر قلاب بزنید

برای مشاهده بقیه صفحات این موضوع کلیک کنید