سایت ماهیگیری و ماهی شناسی

اخرین مطالب ارسال شده در انجمن

سایت ماهیگیری و ماهی شناسی

جستجو در سایت
کانال ما را در تلگرام دنبال کنید
0
--
0
0 نفر

عكسهای ماهی قزال الا - غزل الا و ماهی ازاد



عكسهای ماهی قزال الا - غزل الا

عكسهای ماهی قزال الا
عكسهای
ماهی قزال الا - غزل الا



عكسهای ماهی قزال الا
عكسهای
ماهی قزال الا - غزل الا


عكسهای
ماهی قزال الا - غزل الا

عكسهای
ماهی قزال الا - غزل الا
عكسهای ماهی قزال الا
عكسهای
ماهی قزال الا - غزل الا


0
--
0
0 نفر

صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



چند سال پیش یكی از اقوام ساكن در خارج از كشور كه میدانست من علاقه
زیادی به ماهیگیری دارم  چند شیشه حاوی تخم ماهی قزل آلا و سالمون را برایم
سوغاتی آورد ، البته ایشان فكر میكردند این طعمه ای بسیار موثر بوده و
كاربرد خوبی در ایران دارد.... به موقع نتایج تجارب شخصی خودم را برایتان
بازگو خواهم كرد.


در بخش نظرات وبلاگ دوست داشتنی ارم فیشینگ توجه ام به نظرات برخی از
دوستان در مورد استفاده از طعمه تخم ماهی قزل آلا جلب شد ، بر آن شدم تا در
پستی برخی نكات را در مورد این طعمه بازگو كنم:


تخم ماهی قزل آلا را می توان در فصل مناسب (اواخر پاییز و اوایل زمستان)
با خرید ماهیان ماده زنده كه به وفور در میادین میوه وتره بار شهرهایی مثل
تهران عرضه میشوند تهیه كرد ، در بعضی زمان هایی كه این ماهی ها آماده تخم
ریزی هستند وقتی توسط فروشنده در كیسه نایلونی قرار میگیرند مقادیر زیادی
از تخم ها از بدنشان خارج وداخل كیسه میریزند ،قطر گوشت ناحیه شكمی ماهی در
این زمان بسیار نازك میشود بهمین خاطر من سعی میكنم در اینگونه موارد
بیشتر ماهی نر زنده خریداری كنم .یادتان نرود كه مصرف ماهی حداقل یكبار در
هفته برای سلامتی انسان ضروری است.

صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



 


حتما بهتر از من میدانید كه برای خارج كردن تخم ها الزامی به كشتن و
پاره كردن شكم ماهی نیست و در صورتی كه دسترسی به حوضچه های پرورش ماهی
باشد می توان آنرا با فشردن شكم ماهی به روش صحیح بدست آورد.


تخم تازه ماهی قزل آلا را كه بیشتر از 24 ساعت از صیدش گذشته نباشد می
توان با روش خاصی  عمل آورد وبه مدت طولانی نگهداری كرد ( همان روشی كه
تولیدكنندگان تجاری این طعمه از آن استفاده میكنند و به قیمت گزافی هم در
فروشگاه های لوازم ماهیگیری عرضه میشود) و یا بصورت تازه در داخل یخچال
بمدت یكماه ویا بمدت بیش از یكسال در فریزر نگهداری كرد.( قبل از قرار دادن
آن در یخچال یا فریزر می بایستی برای خارج كردن خون آبه موجود در تخم
ها ،انها را به ملایمت در آبكش شستشو داد)این طعمه تنها مختص صید قزل آلا
نیست و می تواند برای صید ماهیان دیگر هم بكار رود.

صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا


مراحل مختلف  عمل آوری این طعمه با استفاده از مواد نگهدارنده خاصی كه
فرمول آنرا نمیدانم و قاعدتا باید آنرا از تولید كنندگانش تهیه كرد را می
توانید در این لینک مشاهده كنید:


صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا


لوازم مورد نیازعمل آوری



محصولات تولید شده از تخم نژاد های گوناگون قزل آلا وسالمون در رنگهای (
زرد ، قرمز ، قهوه ای... ) و سایز های كوچك و بزرگ با مواد طعم دهنده و بو
داری مثل پنیر و.. بفروش میرسند.


 

صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



ماهیگیران معمولا باروش شناور و با كمك فلوتر از این طعمه استفاده
میكنند ، ولی منعی در بكار بردن آن در ریسه های زیر آبی وجود نخواهد
داشت.چنانچه بخواهیم آنرا بصورت تكی و مستقیما روی قلاب نصب كنیم روش زیر
پیشنهاد میشود:


 



كلا استفاده از قلاب های پایه كوتاه مناسب تر است و در صورتی كه اندازه
قلاب با طعمه تناسب داشته باشد تقریبا طعمه قلاب را استتار میكند.


صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



نمونه ای دیگر از نصب مستقیم تخم ماهی روی قلاب كه با كرك آراسته شده است


روش دیگر استفاده از این طعمه  قرار دادن تعدادی تخم ماهی در یك توری نازك كوچك و بسته بندی آن است:


صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



در این حالت می توان توده آماده شده را مستقیما روی قلاب نصب كرد:



 


و یا می توان آنرا با كمك گره حلقوی به قلاب ماهیگیری متصل كرد:


صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



گره حلقوی


حلقه ایجاد شده امكان نصب طعمه روی قلاب را ایجاد خواهد كرد ، یكی از روش های زدن گره حلقوی بشرح مراحل ذیل است:




با هل دادن نخ ماهیگیری از داخل چشم قلاب حلقه ایجاد میشود و با كشیدن نخ ،طعمه روی قلاب نصب میشود.با كلیك روی این لینک می توانید ویدئویی از آموزش این گره را مشاهده كنید.(با استفاده از این گره جالب می توان طعمه های دیگر را به قلاب متصل کرد)


صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



این طعمه همانند طعمه خمیر بركلی در دریاچه گهر كاربرد دارد ، اما بر
اساس تجارب شخصی اینجانب مورد استقبال ماهیان قزل آلای مناطقی مثل لار و...
قرار نمی گیرد و كلا طعمه چندان جالبی در ایران نیست لذا در خرید آن و
پرداخت هزینه اش بایستی بیشتر دقت كرد. بعضی وقتها پول هایی توسط دوستان
ماهیگیر پرداخت میشود كه واقعا لازم نیست ،البته تشویق تعدادی از صاحبان
فروشگاه های لوازم ماهیگیری در این امر بسیار موثر است . مثلا  ماهیگیر
تازه كاری را با 5 یا 6 شیشه خمیر بركلی  روانه سد لار میكنند ، بدون آنكه
توضیح درستی در مورد آن و محل های كاربردش بدهند.....

صید ماهی با طعمه: تخم ماهی قزل آلا



منبع : www.fishsport.blogfa.com

برای مشاهده بقیه صفحات این موضوع کلیک کنید