پاسخ جدید 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت طعمه ای برای اسبله
#1
[rtl]ساختطعمه ای برای اسبله[/rtl]
[rtl][تصویر:  image096.jpg][/rtl]
[rtl]مواد لازم[/rtl]
[rtl]یک بسته پنیر فاسد شده[/rtl]
[rtl]یک عدد تن ماهی[/rtl]
[rtl]دوقاشق پودر سیر[/rtl]
[rtl]3 قاشوق آرد سفید[/rtl]
[rtl]تکه های از میگو[/rtl]
[rtl]مقداری توت فرنگی له شده[/rtl]
[rtl]در یک کیسه زیپ دار تمام مواد را با هممخلوط کنید در کیسه را ببندید کیسه را فشار دهید تا مواد با هم مخلوط شوند طعمه بوی بد می دهد ناراحت نشوید.  وقطی طعمهخوب مخلوط شد طعمه آماده است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه ساد ه برای ماهی اسبله (همبرگر)[/rtl]
[rtl][تصویر:  image098.jpg][/rtl]
[rtl]مواد لازم:[/rtl]
[rtl]پنیر[/rtl]
[rtl]همبرگر خام[/rtl]
[rtl]4 قاشوق غذا خوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]یک لیوان آرد[/rtl]
[rtl]آب[/rtl]
[rtl]تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه با هممخلوط کنید تا یک خمیر بدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از آرد بیشتری استفاده کنید این طعمه خوبی برای ماهی اسبله است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه ذرت برای کپور[/rtl]
[rtl][تصویر:  image100.jpg][/rtl]
[rtl]مواد لازم :[/rtl]
[rtl]آرد[/rtl]
[rtl]ذرت[/rtl]
[rtl]عسل[/rtl]
[rtl]آب[/rtl]
[rtl]موز[/rtl]
[rtl]مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیربدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از عسل استفاده کنید. طعمه ها را در اندازه های مناسب گلوله کنید و به مدت 2 دقیقه آن ها را در آب جوش قرار دهید تا طعمه ها پخته شود بعد از انجام این مراحل طعمه آماده است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه خون برای  اسبله ماهیان وکپور ماهیان[/rtl]
[rtl][تصویر:  image102.jpg][/rtl]
[rtl]مواد لازم[/rtl]
[rtl]یک لیوان
آرد
[/rtl]
[rtl]یک لیوانآرد ذرت[/rtl]
[rtl]دو قاشوق غذاخوری وانیل[/rtl]
[rtl]یک لیوانخون مرغ[/rtl]
[rtl]سه قاشوق غذاخوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]به مقدار کافی
پنیر
[/rtl]
[rtl]آرد ،آرد ذرت ، پودر سیر، پنیر و وانیلرا با هم مخلوط کنید وقتی که مواد به خوبی با هم مخلوط شدن خون مرغ را آرام آرام به آن اضافه کنید که مواد یک حالت سفتی به خود بگیرد و یک خمیر بدست بیاید خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش به جوشانید که گلوله ها سفت شود وقتی به اندازه کافی طعمه ها جوشید آن ها رابرادرید وخنک کنید .طعمه برای ماهیگیری آماده می باشد[/rtl]
پاسخ
#2
[rtl]ساختطعمه برای ماهی اسبله ۳[/rtl]
[rtl][تصویر:  image107.jpg][/rtl]
[rtl]مواد لازم:[/rtl]
[rtl]آرد سویا[/rtl]
[rtl]کبد بهاندازه کافی[/rtl]
[rtl]1 قاشوق غذاخوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]3 قاشوق غذا
خوری عسل[/rtl]
[rtl]تخم مرغ[/rtl]
[rtl]عصاره وطعمدهنده دلخواه[/rtl]
[rtl]با استفاده از مخلوط کن کبد را آماده کنید و در آن بهآرامی تخم مرغ ،پودرسیر ،عسل و طعم دهنده را اضافه کنید و مواد که آماده شده را در یک ظرف بریزید وبه آن آرد سویا اضافه کنید.[/rtl]
[rtl]وخمیر بدست آمده را برای سفت تر شدن به صورنگلوله دربیاورید وبه مدت 6 دقیقه در آب جوش بجوشانید . . .[/rtl]
[rtl]ساختطعمه برای ماهی اسبله (گربه ماهی) ۴[/rtl]
[rtl][تصویر:  image108.jpg][/rtl]
[rtl]مواد لازم:[/rtl]
[rtl]
جیگر (مرغ،گاو،گوسفد . . .)[/rtl]
[rtl]آرد[/rtl]
[rtl]3 قاشوق غذاخوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]2 قاشوق غذاخوری نمک[/rtl]
[rtl]روغن ماهی
ساردین[/rtl]
[rtl]پودر ژله توتفرنگی[/rtl]
[rtl]یک عددتخم مرغ[/rtl]
[rtl]پودر بادام
زمینی[/rtl]
[rtl]مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیربدست بیاید و خمیر بدست آمده را می توانید به صورت گلوله گلوله استفاده کنید برای سفت تر شدن خمیر می توانید از آرد بیشتری استفاده کنید.[/rtl]
پاسخ
پاسخ جدید 


لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در این کادر بنویسید.


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه طعمه برای صید کوسه mohamadnasre 1 5,943 02-20-2015، 11:54 PM
آخرین ارسال: محسن سپهری جوان
  چند نکته کلیدی برای ساخت طعمه کپور mehdi23 0 6,086 03-20-2014، 11:21 AM
آخرین ارسال: mehdi23
  طعمه ای برای قزل آلا mohamadnasre 0 5,409 02-10-2013، 09:50 PM
آخرین ارسال: محمد نصری
  طعمه ای برای گرفتن ماهی هامور (گروپر) mohamadnasre 0 7,668 02-10-2013، 08:49 PM
آخرین ارسال: محمد نصری
  طعمه ای برای گرفتن ماهی چنگو (باراکودا) mohamadnasre 0 11,649 02-10-2013، 08:37 PM
آخرین ارسال: محمد نصری
  ساخت طعمه برای قزل آلا mohamadnasre 0 7,559 02-10-2013، 08:25 PM
آخرین ارسال: محمد نصری



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان