02-10-2013، 08:24 PM
[rtl]ساختطعمه ای برای اسبله[/rtl]
[rtl]
[/rtl]
[rtl]مواد لازم[/rtl]
[rtl]یک بسته پنیر فاسد شده[/rtl]
[rtl]یک عدد تن ماهی[/rtl]
[rtl]دوقاشق پودر سیر[/rtl]
[rtl]3 قاشوق آرد سفید[/rtl]
[rtl]تکه های از میگو[/rtl]
[rtl]مقداری توت فرنگی له شده[/rtl]
[rtl]در یک کیسه زیپ دار تمام مواد را با هممخلوط کنید در کیسه را ببندید کیسه را فشار دهید تا مواد با هم مخلوط شوند طعمه بوی بد می دهد ناراحت نشوید. وقطی طعمهخوب مخلوط شد طعمه آماده است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه ساد ه برای ماهی اسبله (همبرگر)[/rtl]
[rtl]
[/rtl]
[rtl]مواد لازم:[/rtl]
[rtl]پنیر[/rtl]
[rtl]همبرگر خام[/rtl]
[rtl]4 قاشوق غذا خوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]یک لیوان آرد[/rtl]
[rtl]آب[/rtl]
[rtl]تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه با هممخلوط کنید تا یک خمیر بدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از آرد بیشتری استفاده کنید این طعمه خوبی برای ماهی اسبله است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه ذرت برای کپور[/rtl]
[rtl]
[/rtl]
[rtl]مواد لازم :[/rtl]
[rtl]آرد[/rtl]
[rtl]ذرت[/rtl]
[rtl]عسل[/rtl]
[rtl]آب[/rtl]
[rtl]موز[/rtl]
[rtl]مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیربدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از عسل استفاده کنید. طعمه ها را در اندازه های مناسب گلوله کنید و به مدت 2 دقیقه آن ها را در آب جوش قرار دهید تا طعمه ها پخته شود بعد از انجام این مراحل طعمه آماده است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه خون برای اسبله ماهیان وکپور ماهیان[/rtl]
[rtl]
[/rtl]
[rtl]مواد لازم[/rtl]
[rtl]یک لیوان
آرد[/rtl]
[rtl]یک لیوانآرد ذرت[/rtl]
[rtl]دو قاشوق غذاخوری وانیل[/rtl]
[rtl]یک لیوانخون مرغ[/rtl]
[rtl]سه قاشوق غذاخوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]به مقدار کافی
پنیر[/rtl]
[rtl]آرد ،آرد ذرت ، پودر سیر، پنیر و وانیلرا با هم مخلوط کنید وقتی که مواد به خوبی با هم مخلوط شدن خون مرغ را آرام آرام به آن اضافه کنید که مواد یک حالت سفتی به خود بگیرد و یک خمیر بدست بیاید خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش به جوشانید که گلوله ها سفت شود وقتی به اندازه کافی طعمه ها جوشید آن ها رابرادرید وخنک کنید .طعمه برای ماهیگیری آماده می باشد[/rtl]
[rtl]
![[تصویر: image096.jpg]](http://www.esfahanfishing.ir/21_files/image096.jpg)
[rtl]مواد لازم[/rtl]
[rtl]یک بسته پنیر فاسد شده[/rtl]
[rtl]یک عدد تن ماهی[/rtl]
[rtl]دوقاشق پودر سیر[/rtl]
[rtl]3 قاشوق آرد سفید[/rtl]
[rtl]تکه های از میگو[/rtl]
[rtl]مقداری توت فرنگی له شده[/rtl]
[rtl]در یک کیسه زیپ دار تمام مواد را با هممخلوط کنید در کیسه را ببندید کیسه را فشار دهید تا مواد با هم مخلوط شوند طعمه بوی بد می دهد ناراحت نشوید. وقطی طعمهخوب مخلوط شد طعمه آماده است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه ساد ه برای ماهی اسبله (همبرگر)[/rtl]
[rtl]
![[تصویر: image098.jpg]](http://www.esfahanfishing.ir/21_files/image098.jpg)
[rtl]مواد لازم:[/rtl]
[rtl]پنیر[/rtl]
[rtl]همبرگر خام[/rtl]
[rtl]4 قاشوق غذا خوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]یک لیوان آرد[/rtl]
[rtl]آب[/rtl]
[rtl]تمام مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه با هممخلوط کنید تا یک خمیر بدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از آرد بیشتری استفاده کنید این طعمه خوبی برای ماهی اسبله است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه ذرت برای کپور[/rtl]
[rtl]
![[تصویر: image100.jpg]](http://www.esfahanfishing.ir/21_files/image100.jpg)
[rtl]مواد لازم :[/rtl]
[rtl]آرد[/rtl]
[rtl]ذرت[/rtl]
[rtl]عسل[/rtl]
[rtl]آب[/rtl]
[rtl]موز[/rtl]
[rtl]مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیربدست بیاید برای سفت شدن خمیر شما می توانید از عسل استفاده کنید. طعمه ها را در اندازه های مناسب گلوله کنید و به مدت 2 دقیقه آن ها را در آب جوش قرار دهید تا طعمه ها پخته شود بعد از انجام این مراحل طعمه آماده است[/rtl]
[rtl]ساختطعمه خون برای اسبله ماهیان وکپور ماهیان[/rtl]
[rtl]
![[تصویر: image102.jpg]](http://www.esfahanfishing.ir/21_files/image102.jpg)
[rtl]مواد لازم[/rtl]
[rtl]یک لیوان
آرد[/rtl]
[rtl]یک لیوانآرد ذرت[/rtl]
[rtl]دو قاشوق غذاخوری وانیل[/rtl]
[rtl]یک لیوانخون مرغ[/rtl]
[rtl]سه قاشوق غذاخوری پودر سیر[/rtl]
[rtl]به مقدار کافی
پنیر[/rtl]
[rtl]آرد ،آرد ذرت ، پودر سیر، پنیر و وانیلرا با هم مخلوط کنید وقتی که مواد به خوبی با هم مخلوط شدن خون مرغ را آرام آرام به آن اضافه کنید که مواد یک حالت سفتی به خود بگیرد و یک خمیر بدست بیاید خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش به جوشانید که گلوله ها سفت شود وقتی به اندازه کافی طعمه ها جوشید آن ها رابرادرید وخنک کنید .طعمه برای ماهیگیری آماده می باشد[/rtl]