کاربرد طعمه سیب زمینی در صید حرفه ای ماهی کپور
![[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%A81.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7610993117/%D8%B3%DB%8C%D8%A81.jpg)
در این پست سعی میکنم شیوه صحیح کاربرد طعمه سیب زمینی رو در صید حرفه ای ماهی کپور بصورت تصویری بیان کنم،البته سیب زمینی به تنهایی در صید ماهی کپور کارساز نیست و ما باید با تزریق اسانس کپور طعمه مون رو غنی سازی کنیم!!!
مزیت استفاده از طعمه سیب زمینی در صید ماهی کپور:
1.سیب زمینی قابلیت بالایی جهت جذب اسانس در نسوج و بافت خودش و ماندگاری و قدرت پخش بیشتری از بوی اسانس ما رو زیر آب داره!
2. استحکام و دوام ایده ال بافت سیب زمینی ما رو در پرتابهای پر قدرت و بلند یاری میکنه!
3.رنگ سیب زمینی از جمله رنگهای مورد علاقه ماهی کپوره و زیر آب بخوبی توسط ماهیها قابل رویته!
4.سیب زمینی به راحتی قابل تهیه است و کاربردش هم نسبت به سایر طعمه ها آسانتره!
من دو تا ریسه رو مناسب میدونم که در تصاویر زیر مشاهده میکنید............
![[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%A83_2_.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7610987632/%D8%B3%DB%8C%D8%A83_2_.jpg)
![[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%A83_1_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7610987953/%D8%B3%DB%8C%D8%A83_1_.jpg)
در تصویر بالا من از ریسه تک انشعابی استفاده کردم که طعمه توسط ریسه مویی به قلاب متصل شده که این ریسه مخصوص کاربرد بویله در سیستم صید کپور هستش! فقط موقع تزریق اسانس سعی کنید اسانس رو به نواحی مختلف طعمه تزریق کنین!
![[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%A85_2_.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7610988167/%D8%B3%DB%8C%D8%A85_2_.jpg)
![[تصویر: %D8%B3%DB%8C%D8%A85_1_.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7610987204/%D8%B3%DB%8C%D8%A85_1_.jpg)
در تصویر بالا من از ریسه دو انشعابی همراه فنر طعمه پاش استفاده کردم که تصویر خودش گویای طرز صحیح طعمه زنی هست ! دوستان میتونن برای قلاب دوم از کرم خاکی یا طعمه ذرت استفاده کنن!