انجمن ماهیگیری اصفهان فیشینگ

نسخه‌ی کامل: استفاده از طعمه نان بعنوان یک طعمه ی کلیدی در صید ماهی کپور و زردپر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
استفاده از طعمه نان بعنوان یک طعمه ی کلیدی در صید ماهی کپور و زردپر

[تصویر:  DSC00780.jpg][img=0x0]http://masoudfishing.blogfa.com/[/img]

در این پست روشی رو معرفی میکنم که یک روش سنتی ولی فوق العاده کارساز و موثر در صید ماهی کپور وزردپره! این روش بین ماهیگیران به روش نانپیچ معروفه و من 12 سال پیش اولین بار این روش رو در زاینده رود اصفهان تجربه کردم ، البته اون موقع  آب زاینده رود پر آب، خروشان ،زلال و میزبان ماهی ها کپور و آمور خوبی بود!(یادش بخیر!!!)  در اون زمان ماهیگیران باهوش و دوست داشتنی اصفهانی از این روش همراه سیستم دستی استفاده میکردن که برای من خیلی جالب بود ،روش کار خیلی ساده اما زیرکانست! نان لواش رو بصورت نواری برش میدین بعد به دور قلاب می پیچین بعد دور تا دور طعمه رو با نخ محکم فیکس میکنین،دقت کنین قلاب بیرون از طعمه قرار بگیره ! شاید باورتون نشه ولی این روش در رود ارس و سایر رودها و سدهای دارای کپور و آمور معجزه میکنه! بهتره قبل از پرتاپ طعمه رو به اسانس کپور آغشته کنین تا راندمان صیدتون افزایش پیدا کنه.
طعمه نان بعد از پرتاب زیر آب به سرعت خیس میشه و پف میکنه و چون ماهی های بومی ایران سالهاست با نان آشنا هستن به سرعت طعمه رو مورد هجوم قرار میدن!جالب اینجاست به علت بزرگ بودن نسبی طعمه مورد استفاده در این روش اکثر ماهی های به دام افتاده این سیستم درشتر و بزرگتر از سایر سیستمهاست!!!
البته دوستان میتونن از نان سنگگ و بربری هم در این روش استفاده کنن ولی کارایی نان لواش بیشتره!
[تصویر:  DSC00783.jpg]
[تصویر:  DSC00784.jpg]

منبع : http://masoudfishing.blogfa.com
[img=0x0]http://masoudfishing.blogfa.com/%3C/p%3E%3Cp%3E%3Cimg%20height=[/img]