انجمن ماهیگیری اصفهان فیشینگ

نسخه‌ی کامل: خوراک سبزی پلو با ماهی شیر سوخاری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
<h1 class="posttitle" style="text-align: center;">
<span style="font-size:24px;"><span style="color: rgb(255, 0, 0);"><span style="background-color: rgb(255, 255, 0);">خوراک سبزی پلو با ماهی شیر سوخاری</span></span></span></h1>
<p style="text-align: center;">
&nbsp;</p>
<p style="color: rgb(153, 0, 51); text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>سبزی پلو با ماهی شیر سوخاری</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>آرد سوخاریشو من اینجوری تهیه میکنم که خوشمزه میشه:</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>1- برای 2 نفر:3 قاشق غذاخوری آرد گندم+1 قاشق چایخوری فلفل قرمز+کمی پودر سیر+کمی ادویه(هر ادویه ای که دم دستتون بود)+کمی نمک+1قاشق مرباخوری زردچوبه را مخلوط کرده میشه آرد سوخاری.</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>2- حالا 2تخم مرغ کوچک را توی آرد سوخاری که در کاسه آبگوشت خوری ریختم میشکونید و اگه زعفران آب کرده داشتید کمی اضافه میکنید+3قاشق غذاخوری شیر</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>3- حالا ماهی های تکه شده را در این مواد به مدت نیم ساعت میخوابانم</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>4- بعد از نیم ساعت با حرارت کم 2 طرف اونا را به مدت 40 دقیقه سرخ میکنم</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>5- موقع سرو روش آبلیمو میریزم</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>نکته:میتونید ماهی را فقط در آرد سوخاری بغلطانید و سرخ کنید و چون ماهی من تازه بود نیازی به خواباندن در سیر و سرکه و این برنامه ها نبود.</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>سبزی پلو:سبزی خشک من عبارت است از:تره-جعفری-گشنیز-شوید(هر کدام به یه اندازه) و شنبلیله به میزان کمتر از آنها.</strong></font></span></span></p>
<p style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><font face="tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif"><strong>1- برنج که آبکش کردم، مقداری سبزی خشک لابه لای برنج ریخته و مخلوط میکنم و دم میگذارم.</strong></font></span></span></p>