انجمن ماهیگیری اصفهان فیشینگ

نسخه‌ی کامل: نحوه تهیه خوراک ماهی شوریده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
<h1 style="text-align: center;">
<span style="color:#ff0000;"><span style="font-size: 16px;"><span style="font-size: 24px;"><span style="background-color:#ffff00;">نحوه تهیه خوراک ماهی شوریده</span></span></span></span></h1>
<h2 style="text-align: center;">
<span style="color:#0000ff;"><span style="font-size: 16px;"><span class="body3" id="ctl00_ContentPlaceHolder1_clubviewArticle1_ClubViewcontent1_DataList1_ctl00_lblBody" style="text-align: justify;">همانطور که می دانید ماهی و غذاهای دریایی دارای پروتین، امگا3 و دیگر ویتامین ها هستند و هم چنین دارای چربی و کلسترول کمی می باشند. در این روش از پخت، ماهی با سبزی، لیمو و ادویه مزه دار شده و در کاغذ پوستی قرار گرفته، در فر طبخ می شود.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;">مواد لازم:</span><br />
( برای 4 نفر)<br />
لیمو: 2 عدد، حلقه شده<br />
ماهی شوریده: 2 عدد، متوسط<br />
کره: 20 گرم، خرد شده<br />
جعفری: 3 قاشق غذاخوری، ریز شده<br />
نمک و فلفل: به مقدار لازم<br />
آویشن: 1 قاشق چایخوری<br />
پیازچه: 2 ساقه ریز شده<br />
سیر: 2 حبه ریز یا رنده شده<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;">طرز تهیه:</span><br />
ماهی را به صورت درسته شسته و تمیز کنید، سپس اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شده و خشک شود.<br />
دو طرف ماهی را نمک، فلفل و نیمی از آویشن بمالید و کنار بگذارید.<br />
سیر، جعفری، پیازچه، کمی نمک، فلفل و مابقی آویشن را با هم مخلوط کنید و این مخلوز را در شکم ماهی قرار دهید.<br />
کاغذ پوستی را دو لا کرده و به اندازه ای بزرگتر از ماهی برش بزنید، سپس کاغذ را در ظرف مخصوص فر گذاشته و ماهی را داخل کاغذ قرار دهید.<br />
2 حلقه از لیمو را ریز کنید و همراه با کره روی ماهی بریزید، مابقی لیمو ها را اطراف ماهی بگذارید، سپس دو سمت کاغذ را به هم بپیچانید به طوری که کل کاغذ روی هم قرار نگیرد.<br />
ماهی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 220 درجه سانتگیراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. چند دقیقه آخر پخت می توانید از شعله بالای فر استفاده کنید تا روی ماهی طلایی شود سپس به همان صورت که در کاغذ است سرو نمایید.<br />
<br />
<span style="font-weight: bold;">نکـــــــات:</span><br />
در این روش از پخت می توانید لیمو را حذف کنید و به جای آن از حلقه های گوجه فرنگی استفاده نمایید و روی ماهی نیز شوید خرد شده بریزید.<br />
ماهی شوریده دوکی شکل و ظریف است و دارای بافتی نرم و کم تیغ می باشد که باعث می شود بعد از پخت حسابی نرم شود. در این دستور بسته به منطقه ای که در آن زندگی می کنید از هر نوع ماهی که بافتی شبیه شوریده دارند نیز می توانید استفاده کنید.</span></span></span></h2>