پاسخ جدید 
امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كاربرد هاي طعمه هاي عمومي و تدابير آن
#1
كاربرد هاي طعمه هاي عمومي وتدابير آن

[تصویر:  image187.jpg]

آيااين مسئله صحيح است يا اشتباه كه هنگام ماهيگيري و رفتن به درياچه اي كه اولينبار است به آنجا ميرويد قبل از  رسيدن به كنار آب  طعمهخود را قبلا انتخاب كرده ايد؟

شايدبعضي بگوين ماهي كپور به خمير ميزند ولي من در جاهايي از ايران عزيزمان ديدمكه كپور مناطقي به خمير تمايل نداشته و بچه ماهيها مزاحم بودند و بچه ماهي بهترينطعمه آن منطقه براي كپور بود

بايد
چه كرد ؟

آياانتخاب يك طعمه مانند يك بليط بخت آزمايي نيست؟ پنجاه پنجاه يا ميگيرد يا نه.آيا وقت و حالا هم مشكل بنزين ديگر اجازه چنين ريسكي به شما ميدهد؟

برخياز راهكارها را براي به حد اقل رساندن اين مشكل به شما معرفي ميكنيم :

اگردر اطراف درياچه ماهيگيراني را مشاهده ميكنيد از سه نفر از آنها در فاصله هايمشخص بپرسيد كه چه طعمه اي استفاده ميكنند

قبلاز علم كردن وسايل به گردشي حول محل ماهيگيري بپردازيد و ببينيد كه ساير ماهيگيرانچه ميكنند و چه ريسه و چه قلاب و چه طعمه اي استفاده ميكنند ولي از تعداد ماهيصيد شده نپرسيد زيرا اكثر ماهيگيران دوست ندارند در خصوصياتشين دخالت و فضولي شود

اگراكثريت ماهيگيران يك منطقه نوعي خاص از يك طعمه استفاده نمايند پس مانده طعمهها خود غذايي است كه پس از مدتي تبديل به غذايي عادي و بي خطر و آشنا براي ماهي
خواهد شد

راهرفتن كنار ساحل و مشاهده برخي مواد غذايي يا طعمه هاي ريخته شده توسط ماهيگيرانقبلي و يا وجود گياهاني در زير آب ميتواند موثر باشد همانطور هم كه ميتوانيداز اينتر نت در مورد آن محل پرسو جو كنيد

بههمراه داشتن ظرفي براي جوشاندن آب و مواد اوليه و ثانويه ساخت يك طعمه  مي تواندخيلي مفيد باشد چرا كه پس از شناسايي طعمه مفيد اقدام به ساخت آن كنيد

[rtl]بهترين طعمه كه هم مقامت زياد داشته باشد و هم بويخود را زود از دست ندهد جوشانده است لذا ساخت چند نمونه جوشانده با بوهايمختلف براي هر سفر ميتواند شما را بيمه كند چراكه پس از امتحان بهترين را استفاده خواهيد كرد[/rtl]

هنگام صيد كپور از كدام طعمه بايد استفاده نمود؟

اينسوال را هنگامي يك ماهيگير از خود مي پرسد كه در آن روز هنوز ماهيي صيد نكرده
باشد

انتظارشما از يك طعمه چيست ؟ بودهي خوب، مقاومت بالا در برابر ماهيهاي ريز، حمل ونقل آسان ، استفاده آسان ، روش تعويض فوري ، صيد موفق و

بلهاينها همه آرزوي يك ماهگير است و همه اين مشخصات در يك كلمه و آن هم جوشاندهخلاصه ميگردد ولي چرا؟

اگرزمستان و اگر تابستان و يا حتي بهار باشد  ميتوانيدطعمه ها و اسنسهاي مشخصي را با طعمه خود مخلوط نماييد چه گوشت و چهاسانسهاي مصنوعي و چه گياهان معطر را

بهعلت وجود آب در هر نوع طعمه در مدت كوتاهي باعث فساد طعمه خواهد شد حال اگرطعمه شما جوشيده شده و خشك گردد تا چندين سال همان خواص قبلي خود را محفوظ و به همراهخواهد داشت ولي فاسد نمي گردد

مزاحمتماهيهاي كوچك كه خود با عث جذب ماهي بزرگتر مي گردد را ديگر نخواهيد داشتچرا كه تجمع ماهيهاي كوچك براي ماهي تداعي كننده وجود غذاي فراوان است حال با استفادهاز اين طعمه هم تجمع بچه ماهي ها را داريد و هم طعمه شما تا رسيدن ماهي بزرگدوام بيشتري خواهد داشت

شايدديده باشيد كه ماهيگيران خارجي كه در تلويزيون يا فيلمهاي آموزشي پخش ميگرددبا صيد ماهيهاي غول پيكر شروع به معرفي نوعي از طعمه ها ميكنند راستي كه اين طعمهها چيستند و چه رازي در آنها نهفته است؟

اگردوستاني تا بحال از اين طعمه ها خريده اند متوجه نوشته هايي بر روي آنها ميشوندكه حاوي پروتئين و تهيه شده از بهترين مواد اوليه و ...

چرا ؟آيا صيد ماهي با هرنوع آرد و آب و كمي مثلا زردچوبه همان كار را نمي كند ؟بله همانكار را انجام ميدهد ولي به نحوي نامطلوب و اينجا همان سوال مجددا تكرارميگردد كه كدام طعمه مناسبتراست؟

چندنكته در مورد ساخت طعمه ها  :

سعيكنيد از بهترين آردي كه ميتوانيد استفاده كنيد ولي مقدار سبوس آن را نيز مناسببگيريرد اين آرد را ميتوانيد در نانواهايي كه نان لواش يا نان تافتون ميفروشندپيدا كنيد زيرا اين آرد مخلوطي از آرد گندم و ذرت است و سبوس آن نه خيلي كم ونه خيلي زياد است زيرا كمبود سبوس با عث سفتي و خورد شدن خمير ميگرددو سبوس زيادهم باعث پوكي خمير ميگردد ولي خميري كه با سبوس مناسب تهيه شده باشد همانند كاهگل داراي مقاومت و چسبندگي مناسبي خواهد بود

ازنمكزياد پر هيز كنيد زيرا باعث پوسيدگي خمير ميگردد ولي اگر از نمك استفادهنگردد خمير شما چسبندگي خوبي نخواهد داشت

سعيكنيد از تركيب چند بو با هم خودداري نماييد زيرا باعث فراري ماهي ميگردد

حتماخمير خود را بجوشانيد تا از مزاحمت ماهيهاي كوچك در امان باشيد و بو در مدتزمان بيشتري در آب پخش گردد

شايدبيشترين دليلي كه ماهيگيران ما از استفاده از جوشانده هراس دارند همان عدمدانستن روش استفاده از آن است

[rtl]برخي مي گويند نمي شود قلاب را درون آن فرو كرد ولياينطور نيست و برخي هم ميگويند ريسه اين طعمه سخت است كه در مطالب آتيسادگي و راحتي ريسه آن را هم خواهيم گفت بنده درمدتها قبل با استفاده از روش سنتي متوجه نكته اي شدم و آن اينكه اگر بتوانقلاب را بدون خمير وارد دهان ماهي كرد مطمئنا موفق خواهم شد زيرا در چند نمومنهماهيگيري متوجه شدم كه خمير به علت سفتي و مقاومتي كه دارد باعث عدم نفوذ قلاب
درون دهان ماهي ميشود لذا پس از استفاده
  و امتحان اينروش كه استفاده از ريسه مويي وجوشانده است متوجه تفاوت و درصد موفقيت شدم
[/rtl]
پاسخ
پاسخ جدید 


لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در این کادر بنویسید.




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان