پاسخ جدید 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه نگه داشتن خمیر بر روی قلاب
#1
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم روش صحیح زدن خمیر به قلاب چطوریه؟چون اکثرا خمیر از قلاب جدا میشه.
من تو یه جایی خوندم که با پنبه میشه این کارو کرد.ام چجوریش رو نمیدونم
اگه میشه با عکس توضیح بدید.
ممنون.
پاسخ
#2
روش ساخت خمیر
پسندیده را در تارنما آموزش داده ایم و شما
برای تهیه خمیر پسندیده میتوانیم به آن
بخش مراجعه کنید
آگاهی داشته باشید برای جلب
ماهی از موادی مانند زردچوبه یا دارچین
یا اسانسهای دیگر بکارگیری کنید
[تصویر:  image002.jpg]
در این روش تکه
خمیری را به قلاب زده و کل قلاب را می
پوشانیم تا نوک قلاب بیرون نباشد و خمیر
را بر روی قلاب مانند تخم مرغ در می آوریم
در این رو ش هوشیاری داشته باشید
که چشم قلاب در وسط بیضی باشد و نوک و بدنه
قلاب کاملا در خمیر فرو رفته و پوشیده
باشد
[تصویر:  image003.jpg]
در این روش
خمیر رابه گونه گلوله در آورده ونوک و
بدنه قلاب را میپوشانیم
در این روش اگر ماهی کوچک هم
باشد به دام می افتد
گونه ها روش زدن خمیر به قلاب
[تصویر:  image005.jpg]
در این روش که
بیشتر ماهیگیرانی که از کاسی بکارگیری
میکنند آشنائی دارند
در این روش کمی خمیر را به نوک
قلاب زده و به روش شناور شکار میکنیم
[تصویر:  image006.jpg]
در این روش
خمیر را ب نخ باریکی به گونه حلقه به بدنه
قلاب پیوند میکنیم

گونه ها روش زدن خمیر به قلاب
[تصویر:  image007.gif]
در این روش با
نخ آزاد به قلاب پیوند میکنیم
[تصویر:  image008.gif]
در این روش نخ
طعمه را به چشم قلاب پیوند میکنیم
[تصویر:  image009.jpg]
در این روش
طعمه را به بدنه قلاب با یک حلقه وصل
میکنیم تا آزادانه بنه قلاب را طی کند
[تصویر:  image010.jpg]
در این روش نخ
طعمه را به چشم قلاب گره زده و طعمه را دور
بدنه قلاب می پیچیم تا جائی که دیگر نتوان
آن را پیچید
گونه ها روش زدن خمیر به قلاب
گونه ها روش زدن خمیر به قلاب
[تصویر:  image011.jpg]
در روش رو برو
نخ طعمه را به شکم قلاب پیوند می کنیم
[تصویر:  image012.jpg]
در این روش
درون خمیر خود کمی یونولیت قرار داده تا
در آب شناور بماند
این روش برای مکنهای پر علفگونه ها روش زدن خمیر گونه ها روش زدن خمیر به قلاببه قلاب و
خزه سودمند است

---------------------------------------------------------------

نوشتار بالا در سایت موجود بود
اما به نظر من روش زدن خمیر به قلاب ماهیگیری بستگی  زیادی به نوع قلاب داره
اگه از قلابهای ریز استفاده میکنید خوب کل قلاب را خمیر بزنید فقط نوک تیز قلاب یه طوری باشه
که هر لحظه اماده فرو رفتن به دهن ماهی باشه
زیاد روش خمیر نباشه یا بهتره اصلا روش خمیر نباشه تا نوک قلاب با کمترین فشار ماهی با دهن ماهی درگیر بشه
روش مورد علاقه من:
که البته بهتره مقدار خمیر کمتر از این عکس باشه و نوک قلاب هم مقدار بسیار کمی بیرون باشه
[تصویر:  image003.jpg]


و روش زیر که عالیه فقط باید زود زود طعمه های سر قلاب را به روز کنی

[تصویر:  image005.jpg]
در مورد اینکه فرمودید خمیر از سر قلاب میافته
خیلی ساده اس موقع درست کردن خمیر اب را به صورت قطره قطره
به ارد اضافه کنید و از ریختن اب زیاد خوداری کنید خمی سفت میشه
و اصلا از سر قلاب نمی افته پنبه مال مبتدی هاست
------------

شگرد درست کردن خمیر سفت اینه که
اول ارد را با اسانسی که دوست دارید قاطی کنید
مانند (زردچوبه - پودر سیر - خمیر ترش و .......)
سپس کمی اب به صورت قطره قطره به ان
اضافه کنید اب را به یکباره در یک نقطه نریزید
بلکه در همه جا قطره قطره بپاشید
و همینطوره ورز بدهید
بعد از چند بار اضافه کردن اب کمی که ارد شکل خمیر گرفت
به هیچ وجه دیگر اب اضافه نکنید
بلکه فقط دستتون را خیس کنید
و همینطور خمیر را مش و مال بدهید
مقدار اب باید طوری باشه که خمیر تازه در این موقع
با خیسی دست و مشت مال شبیه خمیر بشه
نه که انقدر زیاد اب بریزید که خمیر
سریع اماده شه و شل باشه
اگه با حوصله درست کنی سفت میشه و خیلی خیلی کم از سر قلاب میافته




پاسخ
#3
سلام امیر جان

ضمن عرض ادب خدمت دوستان و بعد از استفاده از تجربیات محمد آقای عزیز و کسب اجازه؛عارضم:

میشه اینطور گفت : بطور کل طعمه خمیر روی قلاب یا نمی مونه و یا ماندگاریش خیلی کوتاهه؛یعنی اگر هم که بعد از پرتاب

طعمه خمیر شما حفظ شده باشه: ماهی های کوچیک به اون مجال ماندن رو نخواهند داد!

ولی راهکارهایی برای ماندگاری بیشتر خمیر روی قلاب هست که به اونها اشاره ای میکنیم.


روش زدن پنبه به طعمه خمیر:

بعد از آماده شدن طعمه خمیر؛شما میتونین به اون پنبه اضافه کنین؛به این ترتیب که حتمأ پنبه را به رشته های باریک

و باریک تر تبدیل کن و کم کم اون رو به خمیرت اضافه کن.برای اینکه اینکار زود خستت نکنه میتونی

با یک مشت خمیر و مقداری پنبه شروع کنی و همزمان که چوب هات داخل آب هستن؛بقیشو انجام بدی.

مقدار زدن پنبه هم به نسبت جایی که داری ماهیگیری میکنی متغیره! یعنی اگر در آب رودخانه با فشار بالا چوب میندازی؛

پنبه رو بیشتر بزن و اگر که در آب های راکد مثل دریاچه ها و سدها: کمتر.

بعضی از دوستان برای راحت تر کردن خودشون پنبه رو یک روز و گاهی بیشتر؛با خمیر مخلوط میکنن!

با این کار پنبه اون خاصیت اولیه خودشو از دست میده. نمیتونم تو چند خط براتون توضیح بدم.میتونین امتحان کنین 

و متوجه فرق بین این دو موضوع بشین!


روش مخلوط کردن تخم مرغ با طعمه خمیر:
  
تو این روش میتونی به نسبت خمیری که درست کردی,تخم مرغ اضافه کنی!

اینکار علاوه بر بودار کردن طعمه؛ باعث سفت تر شدن طعمه خمیر شما خواهد شد.

حداقل 5 ساعت قبل از پرتاب : تخم مرغ رو به خمیرت اضافه کن.

حتمأ مخلوط تخم مرغ و خمیر رو تا جایی که میتونی بهم بزن.برای اینکار میتونی از دست یا از دستگاه های غذا ساز و

یا دستگاه: یک؛دو؛سه استفاده کنی و در هر سه صورت کار شما یک کیفیت رو خواهد داشت.

درضمن؛میتونی به این مخلوطی که درست کردی؛پنبه هم اضافه کنی.


روش بویله یا جوشانده:

اسم این روش رو خودشه! یعنی شما میتونی طعمه خمیرت رو بعد از جوشاندن به روش های مختلفی به

قلاب بزنی و ماندگاری این روش از روش هایی که خدمتت عرض کردم خیلی بیشتره.

برای درست کردن طعمه جوشانده(بویله) میتونی در انجمن ماهیگیری فیش فیش به ترتیب:

بخش ماهیگیری

آموزش ساخت انواع طعمه ماهیگیری

بخش طعمه های طبیعی

موضوع: (چگونه یک جوشانده بسازیم)

به نوشته برادر عزیزم: محمد آقا ,مراجعه کنی.


روش نون پیچ:

این روش به سوال شما نزدیکه و میتونی از اون استفاده کنی و ثبات طعمه هم روی قلاب خیلی بیشتر و بهتر خواهد شد.

برای آموختن این روش میتونی در انجمن ماهیگیری فیش فیش به ترتیب:

بخش ماهیگیری

آموزش ساخت انواع طعمه ماهیگیری

موضوع: بکار گیری از طعمه نان همچون یک طعمه کلیدی...

به نوشته برادر عزیزم: محمد آقا؛مراجعه کنی.

یه مطلبی رو که میخوام خدمت دوستان عزیزم عرض کنم اینه که:

اگر میخواهید برای راندمان بهتر؛طعمه خمیرتون رو کمی بودار کنین:خواهشأ نسبت هارو رعایت کنین!

موادی از قبیل: آرد برنج؛ذرت؛پونه؛گشنیز؛شوید؛نمک؛شکر؛وانیل؛شاهدانه؛زعفران؛زردچوبه؛پودر سیر؛کاری؛دارچین و غیره...رو

(به نسبت با خمیرتون ترکیب کنین)

به طور مثال: شما هیچ وقت لب به یک غذای شور و یا تلخ و تند نمیزنین ولو اینکه اون غذا ظاهر زیبایی داشته باشه!

یک نکته مهم دیگه که میخوام خدمتتون بگم اینه که:

مواد افزودنی رو حداقل 5 ساعت زودتر با خمیرتون ترکیب کنین تا خوب جا بیوفتن.

(من حداقل 3 روز زودتر از ماهیگیری اینکار رو انجام میدم).

هرگز از پودر سیر به مقدار زیاد استفاده نکنین(برای هر یک کیلو طعمه خمیر:یک بند انگشت پودر سیر زیاد هم هست).

و همینطور بقیه مواد افزودنی.

فکر نکین که با ترکیب ده ها مواد میتونین ماهی رو بیشتر به طعمه تون نزدیک کنین؛برعکس اینکار باعث میشه تا ماهی

رغبت کمتری از خودش برای نزدیک شدن به طعمه عجیب و غریب شما داشته باشه!

بطور کل یک طعمه اماده باید بوی خوبی به شامه شما برسونه.(البته در طعمه های تخمیر شده قضیه کمی متفاوته).

امیر جان؛ببخشید.دلیل توضیحات زیاد و حاشیه رفتنم برای بهتر متوجه شدن دوستان تازه کارمون بود.


ایام به کام همه شما خوبان: شیرین.



ارادتمند:مهدی23


پاسخ
#4
سلام داداش میری درنانوایی میگی یه چونه رو راست یه کف دست بکشه بعد بندازه توتنور یک یا دودوربخوره فقد همونجا تاداغه 5دقیق چنگش بزن
پاسخ
پاسخ جدید 


لطفاً توجه داشته باشید که ارسال‌های جدیدی که در این انجمن ثبت می‌شوند، ابتدا باید توسط یکی از مدیران تأیید شوند و پس از تأیید مدیر، قابل دیدن خواهند بود.
[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در این کادر بنویسید.




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان