وب سایت اصفهان فیشینگ

وب سایت ماهیگیری اصفهان فیشینگ

خمیر صید قزل


. : ساخت بهترین خمیر دست ساز برای صید قزل الا : .

ساخت خمیر برای ماهیگیری 

قزل آلا لزوماً فقط زنده خوار نیستند. آنها به حمله و خوراک از طیف گسترده ای از طعمه های زنده مانند طعمه ماهی های کوچک و کرم ها معروف هستند. آنها همچنین چند طعمه ماهیگیری خانگی را دوست دارند یکی از بهترین طعمه های خانگی قزل آلا، طعمه های خمیری است. بسیاری از ماهیگیران ماهی قزل آلا خمیر دست ساز یا شرکتی را ترجیح می دهند زیرا بسیار ساده و مؤثر هستند و حمل و نگهداری و استفاده از خمیر نسبت به وسایل دیگر راحتتر است .در ابهای گل الود که قزل الا نمیتواند به خوبی ببینید یک طعمه خمیری با بوی مناسب خوراکی بسیار جذاب و کاربردی برای صید ماهی قزل الا خواهد بود .

برای درست کردن خمیر ماهی قزل آلا، ابتدا باید مخلوط خمیر را با آب، آرد و تخم مرغ آماده کنید. قبل از اینکه خمیر را به شکل توپ در آورید، باید مقداری مواد برای عطر و طعم مانند پودر سیر یا پنیر اضافه کنید. همچنین می توانید رنگ خوراکی اضافه کنید تا توپ های خمیر برای ماهی قزل آلا جذاب تر شود.

چگونه بهترین طعمه خمیر را در خانه درست کنیم؟

اگرچه بسیاری از برندهای خوب طعمه خمیر مانند برکلی پاوربایت در بازار وجود دارد، بسیاری از ماهیگیران ترجیح می دهند طعمه خمیر خود را در خانه درست کنند.زیرا بسیار ارزانتر می شود  تهیه آن بسیار آسان است و برای درست کردن خمیر واقعی فقط به چند ماده نیاز دارید. همچنین به برخی مواد اضافی برای افزودن عطر، طعم و رنگ به خمیر نیاز دارید تا برای ماهی قزل آلا جذاب‌تر شود.

مواد مانند ارد ذرت اردسمولینا تخم مرغ لوفاک کره پنیر ذوب شده یا خامه ای پودر سیر روغن ماهی رنگ خوراکی و مواد کوچک براق میتواند برای ساخت خمیر عالی باشد با مخلوط کردن و ورز دادن مواد بالا طعمه ایی عالی برای صید قزل خواهید داشت

چگونه کارایی طعمه خمیر را برای صید ماهی قزل آلا بیشتر کنیم

هر چه خمیر ما قابل مشاهده تر باشد بهتر است استفاده از رنگهای زرد نارنجی و قرمز بسیار ان را برای ماهی قزل الا قابل مشاهده میکند . از طرف دیگر هر خمیر بوی مناسب و دلخواه ماهی را داشته باشد ماهی در خوردن ان شکی نخواهد داشت . بوی سیر و پنیر و ماهی از جمله بهترین بو هاست . خمیری برای صید ماهی قزل الا عالی است که بسیار قابل مشاهده باشد بوی مناسب داشته باشد و به ارامی داخل اب حل شود و رایحه خود را به اب منتقل کند . نکته بعدی در مورد خمیر چگالی ان است اگر به راحتی در اب قوطه ور شود دیگر حرفی نمی ماند . قوطه ورشدن به دیده شدن بهتر ان توسط ماهی کمک زیادی خواهد کرد و مورد اخر اضافه کردن گلسیرین مایع به خمیر است این ماده به سرعت داخل اب حل میشود و بو و رایحه خمیر را با خود پخش میکند

هنگام تهیه طعمه خمیر برای ماهی قزل آلا از چه رایحه هایی می توانید استفاده کنید؟

ماهی قزل آلا حس بویایی بسیار توسعه یافته ای دارد زیرا سوراخ های بینی آن ها حاوی میلیون ها سلول حساس است که به آن ها اجازه می دهد به راحتی بوهای موجود در آب را تشخیص دهند. اگر ماهی قزل آلا بویی را که دوست دارد را تشخیص دهد، طعمه شما را گاز می گیرد و مدتی طولانی تر آن را نگه می دارد.که به دام افتاد او کمک میکند بهترین موادی که می توانید با طعمه خمیر خود مخلوط کنید تا رایحه آن بهتر شود، سیر و تفاله قهوه است. این به این دلیل است که هر دوی آنها رایحه های بسیار قوی تولید می کنند که به سرعت در آب پخش می شود و تشخیص آن را برای ماهی قزل آلا آسان تر می کند. مواد دیگری که می توانید استفاده کنید انواع پنیر مانند پنیر خامه ای یا پنیر آمریکایی رنده شده و همچنین غذاهای حیوانات خانگی که حاوی ماهی یا گوشت هستند هستند. این مواد پر از چربی هستند و رایحه آنها به خوبی در آب پخش می شود.بوی سیر بوی ماهی زنده بوی پنیر برای قزل بسیار تحریک کننده است . ضمن اینکه در منابع دیگری از دو روغن انساین که از گیاه بادیان تهیه می شود  و روغن سیر هم بسیار تعریف شنیدام که مطالب انها چون همانند چکیده مطلب نوشته شده ام است دیگر انها اضافه نمیکنم.

شناور سازی خمیر با چوب پنبه شما می توانید همانند شکل بالا یک تکه چوب پنبه که رنگ جذابی برای ماهی داشته باشد به بالای قلاب خود اضافه کنید تا خمیر در اب قوطه ور شود

ماهی قزل آلا از چه بوهایی متنفر است؟

رایحه هایی که ماهی قزل آلا از آنها متنفر است عبارتند از اسپری حشرات، عطر، کرم ضد آفتاب، نیکوتین و سیگار و هر نوع تقطیر نفتی مانند بنزین. ماهی قزل آلا حس بویایی بسیار حساسی دارد، بنابراین توصیه می شود در هنگام صید ماهی قزل آلا از این بوها اجتناب کنید زیرا ممکن است آنها را از خوراک از خمیر شما دوری کند.

چگونه طعمه خمیر ماهیگیری را ذخیره کنیم؟

اگر مقدار زیادی خمیر درست کرده اید که به زودی نمیخواهید از آن استفاده کنید، بسیار مهم است که آن را به درستی نگهداری کنید، در غیر این صورت خشک می شود و قوام و عطر خود را از دست می دهد و به عنوان طعمه کاملا بی اثر می شود. برای اینکه طعمه خمیر خود را به درستی نگهداری کنید، باید آن را در یک ظرف پلاستیکی در بسته یا کیسه Ziploc قرار دهید و سپس آن را در یخچال قرار دهید. شما همچنین می توانید آن را در فریزر قرار دهید، اما توصیه نمی شود آن را برای مدت طولانی بگذارید

کلیه مقالات این سایت حاصل از ترجمه هایی از سایت های خارجی از چندیدن منبع گوناگون و بسیار جزیی منابع داخلی بوده که من محمد نصری با خواندن انها و ترکیب با دانسته ها و تجربیات قبلی خودم اینجا منتقل کرده ام .این بخش بیشتر از دو سایت انگلیسی slo-fishing.si و outdoorskilled.com  ترجمه شده . ممکن است در بعضی از موارد این مقالات با نسخه خارجی تفاوتهایی داشته باشد چون اولا حاصل تحقیق از منابع گوناگون بوده و هر تکه از مطلب ممکن است از یک سایت اموخته شده باشد و دوما اضافه شدن تجربیات و نظرات شخصی که بنده به عنوان نویسنده در چند دهه ماهیگیری بدست اورده ام در ارائه انها نقش مهمی داشته است مطالب ترجمه شده در این سایت به هیچ وجه ترجمه جمله به جمله نیست . امیدوارم از این مطالب نهایت استفاده را ببرید و در صورت نیاز خودتان به اصل مطالب در مراجع انگلیسی خارجی مراجعه کنید با تشکر محمد نصری مدیر وب سایت اصفهان فیشینگ .

به شما تبریک میگویم که توانستید با خواندن مطلب اموزشی خمیر صید قزل کمی سطح اطلاعات ماهیگیری خود را بالاتر ببرید. احتمالا شما جز ان یک درصد ماهیگیرانی هستید که توانایی خواندن مطالب و ارتقاء سطح خود را دارند . با اصفهان فیشینگ می توانید به سرعت در ماهیگیری توانا شوید

نظر شما چیست ؟

عکس خوانده نمی‌شود